X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso, Ronaldo & Callejon

Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo in Jose Callejon so za medije v mešani coni analizirali prvo tekmo španskega super pokala proti Barceloni.

Xabi Alonso
“To ni najboljši rezultat, ki bi ga lahko dobili, vendar pa ni niti najslabši, glede na predstavo, ki smo jo pokazali. Imamo dober občutek in sedaj imamo tri dni časa za trening, da na povratni tekmi dosežemo najboljši možen rezultat. Ne zanima me kdo je favorit. To je naslov in želimo si osvojiti prav vse. Vemo kako moramo igrati, da ga osvojimo.”

“Pepe je opravil zelo dobro, preden mi je podal in sam sem na srečo dosegel zadetek, ki smo si ga tudi zaslužili. Oni so imeli samo dve priložnosti iz katerih so tudi dosegli zadetka. V sredo lahko na Camp Nouu zmagamo.”

Cristiano Ronaldo
“Sredina tekma bo odprta, vendar pa smo prepričani, da lahko zmagamo. Škoda, da smo nocoj le remizirali. Igrali smo bolje kot Barceloni in imel več priložnosti za zadetek. Lahko bi zmagal. Verjamem, da bi morali imeti strel iz enajstih metrov, potem ko sem padel znotraj kazenskega prostora, vendar pa moramo spoštovati sodnikovo odločitev.”

Jose Callejon
“Dali smo vse od sebe, vendar pa je nogomet včasih nepošten. Trener mi je rekel, da naj igram tako, kot sem igral do sedaj in da naj ne bom živčen.”