X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik Joseja Mourinha, Aitor Karanka, je po tekmi proti Barceloni spregovoril z mediji.

“Real Madrid je nocoj igral kot je igral na pripravah na novo sezono, na katere smo zelo ponosni. Rezultat nocojšnje tekme je rezultat vsega kar smo delali v tem zadnjem mesecu. Vedno je grenak priokus, ko remiziraš, čeprav narediš vse kar je v tvoji moži za zmago, toda ekipa je v boljši formi kot je bila v lanskem letu in to je tisto, kar bomo vzeli iz te tekme.”

“Končni rezultat je takšen kot je. Dobro smo opravili svoje delo, tako kot na pripravah pred sezono. Škoda, ker nismo zmagali zaradi naše odlične predstave in veliko priložnosti za zadetek. Še vedno moramo odigrati tekmo v Barceloni in želimo si še naprej napredovati.”

“Nismo povsem zadovoljni, saj smo dobro igrali in navijači so nam pokazali svojo veliko podporo tako na včerajšnjem treningu, kot tudi danes, toda celotna ekipa je dobro opravila svoje delo. S tem rezultatom se lahko še vse zgodi v Barceloni.”

[Na vprašanje o sodniku, op.p] “Real Madrid je napredoval, vendar pa obstajajo stvari za katere se zdi, da se niso spremenile.”

“Ekipa je praktično ostala ista in imamo še naprej enake metode dela. Z nami so tudi otroci iz akademije pri nas, kot je to Morata, ki so sedaj tudi že bolj izkušeni in bodo trenirali z nami skozi celo leto.”