X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je v intervjuju za španski športni dnevnik AS spregovoril o možnosti zmage Real Madrida v španskem super pokalu in o svojih dobrih predstavah, ki jih Francoz kaže v zadnjem času.

“Dobro se počutimo po prvi tekmi z Barcelono. Bila je prijetna tekma in navijači so uživali v tem kar so videli. Dve veliki ekipi sta spopadli, vendar pa si je Real Madrid zaslužil zmago. Pokazali smo več kot Barcelona in vemo, da je v naših rokah, da jih premagamo in osvojimo španski super pokal.”

“Veliko stvari se je spremenilo od lanskega sezone. Tokrat smo obdržali posest žoge in jim na ta način onemogočili, da bi igrali svojo igro. To je tisto, kar moraš storiti proti takim nasprotniku. Želimo si ta naslov in remi nam omogoča, da smo lahko optimistični. Prepričan sem, da bo tekma v Barceloni odprta in da se bomo borili za zmago.”

“Sam sem naredil veliko dela tudi v obrambi. To je bilo vse načrtovano. Trener je želel od nas napadalcev, da vršimo vseskozi pritisk v napadu, da bi preprečevali Barceloni njeno ustvarjanje z žogo. Mislim, da nam je to dobro uspelo, kar dokazuje, da je takšna taktika učinkovita.”

“Počutim se svežega. Sem v dobri formi in nimajo niti najmanjših težav s poškodbami. Zaradi tega je torej logično, da mi uspevajo dobre predstave. Povedal sem že večkrat, nikoli nisem imel težave z Mourinhem.Govoril sem z Mourinhom in razumem kaj hoče od mene. Sem telesno popolno pripravljen in tako pripravljen na vse kar zahteva od mene. Vsakdo ve, da sem med počitnicami naredil posebne vaje in da so bile zelo učinkovite.”