X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Aitor Karanka je po zadnjem treningu pred odhodom ekipe v Barcelono, kjer bodo beli jutri igrali povratno tekmo španskega super pokala, spregovoril za medije na novinarski konferenci.

“Že od samega začetka tekme moramo poskušati zmagati. Naslov bomo prinesli s seboj domov, če bomo igrali tako, kot smo igrali na Bernabeuu. V ekipi bomo naredili nekaj sprememb, vendar pa se bomo o njih odločili šele jutri. Po igranju v mladi španski reprezentanci smo že prej načrtovali, da bo Morata treniral z nami. Sedaj že ima enoletne izkušnje z nami in ve kako delamo.”

“Osredotočeni smo na tekmo. Vemo, da je naslov na kocki in da nas rezultat prve tekme sili v to, da moramo zmagati. Resnično želimo zmagati v Barceloni, še posebej po tekmi, kot je bila nedeljska. Razmišljamo le o naši igri, o našem delu in o tem kako smo igrali prejšnjo tekmo. Lahko osvojimo super pokal, če bomo igrali tako, kot smo igrali na prvi tekmi.”

“Imeli smo več kot dovolj priložnosti za zadetek, da bi zmagali na prejšnji tekmi. Našim igralcem prav tako ni uspelo doseči zadetkov iz več priložnosti na začetku zadnje sezone, pa so nato na koncu imeli super strelske izkupičke. Prepričan sem, da bomo zatresli mrežo, če bomo imamo še toliko priložnosti v Barceloni. Moramo poskusiti zmagati od samega začetka tekme, zato bomo poskušali igrati na visoki ravni in da se bodo naša prizadevanja na igrišču odražala tudi na semaforju.”

“Mediji, ki najbolje poznajo Pepeja, so mediji iz Madrida. Vsi dobro veste, kdo je on v resnici. Med tekmami je zelo bojevit in igralci s karakterjem kot ga ima on, so za nas pomembni.”

“V teh nekaj prvih tekem se je pozkazalo kako dober je Coentrao. Igral je na več igralnih položajih in bo zato lahko še precej pomagal ekipi v prihodnje. Je zelo kakovosten igralec.”