X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carvalho odigral 50. uradno tekmo za Real Madrid

Portugalski branilec, Ricardo Carvalho, je na tekmi proti Barceloni v španskem super pokalu na Camp Nouu odigral svoj 50. tekmo v dresu Real Madrida. Carvalho je bil vse od svojega debija v kraljevem klubu (29. avgust 2010) eden ključnih igralec Joseja Mourinha, pri čemer je Ricardo od takrat naprej dosegel tri zadetke v belem dresu ter v sezoni 2010/11 osvojil tudi naslov Copa del Rey.

Ricardo Carvalho je sredino povratno tekmo španskega super pokala začel v prvi postavi Real Madrida, s čimer je Portugalec zabeležil svoj 50. uradni nastop v belem dresu. Trener Real Madrida, Jose Mourinho, je bi v vsem tem času prepričan, da je Carvalho eden od ključnih igralcev v sredini obrambe belega baleta, kar je tudi omogočilo Carvalhu, da je tik pred začetkom druge sezone v Real Madridu zbral že 50 uradnih nastopov. Prvo uradno tekmo v dresu Real Madrida je Carvalho odigral 29. avgust 2010 proti Mallorci. Poleg tega, da Carvalho je eden izmed najboljših branilcev na svetu, je pokazala tudi svoje spretnosti v kazenskem prostoru, potem ko je do sedaj dosegel tri zadetke, prvega 11. septembra 2010 proti Osasuni na Santiago Bernabeuu.

URADNI NASTOPI CARVALHA V DRESU REAL MADRIDA
La Liga Liga prvakov Copa del Rey Španski super pokal Skupaj
33 9 6 2 50