X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Alonso & Ramos

Iker Casillas, Xabi Alonso in Sergio Ramos so spregovorila z mediji v mešani coni po končani povratni tekmi španskega super pokala na Camp Nouu.

Iker Casillas
“Očitno je, da vedno pride do konfliktov na takšnih tekmah. Štart Marcela ni bil tako oster. Remi bi bil veliko bolj pravičen. Mi smo že pred časom povedali, kaj si mislimo o sodnikih. Kljub temu, pa čestitam zmagovalcu.”

Xabi Alonso
“Res škoda. Bili bi bolj veseli, če bi zmagali. To se ni zgodilo, vendar pa je bila tekma zelo napeta. Imeli smo jo pod kontrolo, vendar nam je zmanjkalo nekaj  sreče, poleg tega pa smo bili tudi nekoliko nenatančni v drugem polčasu. Očitno je, da nismo zadovoljni, vendar pa imamo po tekmi dobre občutke. Odigrali smo dve odlični tekmi proti Barceloni in zato jim čestitamo za zmago. To je samo začetek, saj je pred nami še devet mesecev tekem.”

“Bil sem daleč na drugi strani igrišča in nisem dobro videl kaj se je zgodilo ob koncu tekme, a očitno je bilo, da se je napetost povečala, ko je sodnik pokazal Marcelu rdeči karton. Slike bodo govorila same zase.”

Sergio Ramos
“Na obeh tekmah smo igrali zelo dobro in zapustili stadion z visoko dvignjenimi glavami.”

“Tako tukaj kot doma smo odigrali zelo resno. Ni nam uspelo osvojiti naslova, vendar pa smo prikazali odlično predstavo. Barcelona je bila boljša samo v izkoriščanju svojih priložnosti. Real Madrid je pustil dober vtis in je pokazal odličen odnos na igrišču, tako da nam nihče ne more ničesar očitati.”

“Tekme kot ta, na katerih je na kocki naslov, vedno prinašajo določeno mero živčnosti in napetosti. Karkoli se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Nočem delati nobenih primerjav. Smo ponižni in trdo delamo, prav tako pa smo tukaj, da popeljemo Real Madrid znova na sam vrh.”

“Sezona je zelo dolga in smo na pravi poti. Počasi bolje poznamo naše nasprotnike in se zato na njih pripravimo na poseben način.”

“Opravičujemo se našim navijačem, ker jim nismo prinesli lovorike. Upam, da nam bodo še naprej tako zvesti.”