X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po povratni tekmi španskega super pokala na Camp Nouu za medije analiziral tekmo.

“Real Madrid je prikazal odlično predstavo od prve do zadnje minute. Sam povem kaj si mislim. Sem smo prišli igrati. Kar bo sedaj povedal ni kritika, ampak je zgolj dejstvo. V drugem polčasu ni bilo nikjer pobiralcev žog, kar je tipično za majhne ekipe, ko imajo težave. Kar se je zgodilo se je zgodilo, vendar pa sem sam kljub temu s predstavo moje ekipe nocoj.”

“V celoti gledano smo odigrali dve zelo dobri tekmi. Ta ekipa je boljša, kot je bila v lanskem letu. Dlje časa kot delaš z ljudmi, boljši so pogoji, da imaš boljše leto. V letošnjem pripravljalnem obdobju smo odigrali devet tekem in te so dokazale, da smo še boljši kot smo bili prejšnje leto. Zadovoljen sem z napredkom, ki so ga naredili moji varovanci.”

“Sodnik mora kaznovati to, kar se njemu zdi kaznovanja vredno. Pepe in Marcelo sta odigrala odlično tekmo, prvi celotnih 90 minut, drugi pa zadnjih 45 minut. Pepe je dobil rumeni karton po manjšem prekršku in Marcelo je prikazal odlično predstavo. Ne bom rekel, da smo veseli, ker nismo osvojili španskega super pokala, saj bi bilo to nepošteno od mene. Želeli smo igrati kot možje in nismo padali po tleh ob vsakem najmanjšem dotiku.”