X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Derrick Rose obiskal Santiago Bernabéu

imageshack.us

“Ljubim Madrid, njihovo hrano, ljudi … Santiago Bernabéu je stadion, ki sem ga moral obiskati,” je povedal Derrick Rose, MVP (najkoristnejši igralec) lanske sezone v ligi NBA. Košarkar Chicago Bullsov je izkoristil svoj drugi obisk v Španiji, da je še bolj podrobno spoznal tempelj kraljevega kluba.

Rose je slačilnico Chicago Bullsov zamenjal za garderobo Real Madrida, vendar le ob obisku Santiago Bernabéu, kjer se je slikal ob omarici Cristiana Ronalda, Ikerja Casillasa in Sergia Ramosa. Poleg tega se je vsaj za trenutek vživel v vlogo trenerja Real Madrida, potem ko se je usedel na klop za rezervne nogometaše. Derrick Rose iz Chicago Bullsov je današnji dan preživel v Madridu in kot vsak veliki navdušenec nogometa ni mogel, da ne bi pri tem obiskal tudi stadiona Santiago Bernabéu.

Košarkar iz lige NBA, ki je bil v Madridu zaradi promocijskega dogodka Adidasa, je prišel na stadion Real Madrida s prijatelji, pri tem pa je naredil tudi veliko slik templja Real Madrida.

“Navdušen sem, ker sem tukaj, saj je spektakularen stadion. Poznam zgodovino kluba in stadiona,” je povedal MVP lanske sezone lige NBA.

Sicer pa je Derrick Rose sedaj že drugič v Madridu (prvič je bil v Madridu v lanskem letu, ko je odigral prijateljsko tekmo proti Španiji, op.p.) in ob tem igralec iz Illinoisa ni želel zamuditi priložnosti obiska stadiona. Čeprav Rose sam zase ne prišteva med zagrizene navijače, pa pravi, da “se spozna na nogomet in poznam dobre nogometaše.” Ob enem je bil tudi navdušen nad “dobro pripravljenim igriščem Santiaga Bernabéu.”

imageshack.us imageshack.us