X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas prejel sliko Ricarda Zamore

imageshack.us

Iker Casillas je doživel prijetno presenečenje pred nedeljskim treningom. Pilar Galdino, vdova legendarnega vratarja Real Madrida Ricarda Zamore, je kapetanu Real Madrida izročila sliko, ki jo je podpisal nekjdanji igralcev belega baleta.

“Zelo sem ponosen. Velika čast je prejeti to umetnino. Družina Zamore je lahko mirna, saj bom pazil na to darilo z vsem svojim srcem in bo zato zavzelo posebno mesto v moji hiši. V veliko veselje in čast mi je, da sem prejel to darilo,” je dejal Iker Casillas v znak hvaležnosti.

Ricardo Zamora Martínez se je pridružil Real Madridu leta 1930 in je bil poznan kot “El Divino”. Zamora je bil eden izmed najboljših španskih vratarjev vseh časov, zahvaljujoč odličnemu postavljanju v golu, hitrim refleksom, osebnosti, še posebej pa je bil znan po velikemu številu odličnih obramb. Poleg tega ga je bilo tudi enostavno prepoznati na igrišču, potem ko je nosil temna oblačila in po tem, da je med vsako tekmo nosil tudi kapo. Španski športni dnevni častnik, Marca, vsako leto podeli nagrado poimenovano po legendarnemu Zamori, ki jo prejme najboljši vratar španske La Lige.

“Moj mož je bil najboljši vratar na svetu in sedaj je to Casillas. Po mojem mnenju ni boljšega vratarja. Ti si moj najljubši igralec in to darilo ti dajem z vsem navdušenjem, ki ga premorem. Mislim, da darilo ne bi moglo biti v boljših rokah,” je dejala gospa Pilar.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us