X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Real Madrid CF želi povedati naslednje v zvezi z odločbo disciplinske komisije španske nogometne zveze, da začne preiskavo v zvezi z incidenti na povratni tekmi španskega super pokala:

1. Real Madrid CF je vse od začetka kazal preudarnost in odgovornost, da se ne bi ustvarilo napeto vzdušju po takšnih dogodkih.

2. Real Madrid CF želi izraziti kako presenečen je, da se ta preiskava začne šele pet dni po tekmi. Poleg tega pa je zanimivo tudi to, da se je vse skupaj začelo le nekaj ur po tem, ko je predsednik FC Barcelone javno zahteval preiskavo s strani španske nogometne zveze.

3. Real Madrid CF si želi, da se preiskava naredi povsem dosledno glede tega, kaj se je dogajalo med in po tekmi. Klub želi pri tem opozoriti na vse provokacije, ponižanje, žalitve in agresijo, ki so jo bili deležni igralci in trenerji naše ekipe tako na igrišču in v tunelu, ki vodi do garderob. Te stvari so žal dale povod do incidentov, ki so se nato zgodili.

4. Real Madrid CF bo še naprej brani svojo institucijo in vrednote, poleg tega pa si bo še vedno prizadevali za največje možno sodelovanje med klubi in institucijami po vsem svetu.