X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril za medije po zmagi z 2-1 nad Galatasarayem na pokalu Santiago Bernabeu.

“Ker je najbolj pomembno meni je to, da obstaja podpora za ekipo in za Real Madrid. Na vsako tekmo se osredotočam enako, pa naj bo to prijateljska ali ne, poleg tega pa so takšne tekme dobre za uporabo igralcev s klopi.”

“Adan mora igrati. Je še mlad in pred mojim prihodom v klub ni odigral niti ene minute v prvi ekipi Real Madrida. Verjamemo, da ima vso potrebno kvaliteto, da postane vratar prve ekipe skupaj s Casillasom. Tomas in Jesus bosta igrala za Castillo in bosta imela priložnost igranja vsaka dva tedna. To je dobro tako za njiju, kot tudi za Castillo. Primer Adana je drugačen. Nocoj je odigral odlično. Naloga vratarja so obrambe in s tem osvojitev točk ekipe. Njegove obrambe v zadnjih minutah so nam dovolile, da smo dosegli pomembno zmago.”

“Sahin dobro okreva in je že v zadnji fazi okrevanja. Škoda, ker še ne igra, toda verjamem, da bo postal ljubljenec navijačev. Ekipa ga potrebuje. Prav tako potrebujemo tudi, da okrevata Granero in Khedira.”

“Coentrao bo igral na vsakem igralnem položaju. Zaradi tega je tudi tukaj. Seveda ni rojen vezist, toda dobro se znajde na tem igralnem položaju. Imamo njega in Xabija. Prav tako imamo tudi Alexa, ki je zelo spreten in nam bo prav tako pomagal.”

“Počutim se boljše kot kdaj koli prej. Kar se je zgodilo včeraj, je bilo samo to, da se otrok zabava. To je vse. To je bila samo šala nekoga, ki je ima telefonsko število, ki ni bila njegova. Bilo je neprofesionalno od tistih, ki so to dali v medije, saj niso imeli nobenega jamstva ali potrdila, da gre za resnico. Celotna stvar mi gre na smeh.”

“Fatih Terim je moj odličen prijatelj in odličen motivator. Galatasaray ima izkušene nogometaše in prepričan sem, da jim bo šlo dobro. Želim mu vse najboljše.”