X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Alex

Segio Ramos in mladi Alex Fernandez sta analizirala tekmo proti Galatasarayu v mešani coni po koncu tekme.

Ramos
“To je pomemben pokal za nas. Dobro je, da smo zmagali na še na eni tekmi in to zmago posvečamo našim navijačem. Želimo imeti dobro začeti nove sezone.”

“Mourinho ima popolno podporo ekipe. On vodi to skupino igralcev. Pripravljeni smo storiti vse kar si on želi. Vedno bo imel našo podporo, tako kot imamo mi njegovo.”

“Iker igra vsako tekmo tako, da je že presenetljivo, da danes ni igral, toda trener je zelo dober pri porazdelitvi minutaže svojimi igralci in ve, da mora tudi Adanu dati priložnost, da bi ta dobil na svoji samozavesti.”

“V nogometu ne moreš živeti na ramenih preteklosti. Pred nami je dolga sezona in to je tisto o čemer razmišljamo.”

Alex
“To je moj dom. Čutim naklonjenost navijačev. Moramo se jim zahvaliti za njihovo podporo. Upam, da je to prva od mnogih tekem s prvo ekipo.”

“Zelo sem hvaležen trenerju. Dal mi je možnost, da postanem profesionalec. Omogočil mi je moj prvenec v Santanderju, prav tako pa sem mu hvaležen tudi za današnjo priložnost, zato se bom boril do konca, pa čeprav bom igral samo minuto. Kot igralec Castille podpiram Mourinha in si ga želim v klubu. Z njim smo ne glede na vse.”