X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa Real Madrida je že v Zaragozi

imageshack.us

Real Madrid je že v Zaragozi. Varovance Joseja Mourinha je po mirnem letu na letališču v Zaragozi pričakalo več sto navijačev kraljevega kluba, nato pa so se igralci odpravili v hotel Palafox, kjer se bo osredotočali na prvo ligaško tekmo, ki jo bodo odigrali na stadionu La Romareda ob 20:00.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

imageshack.us

Pred prvo tekmo La Lige v sezoni 2011/12, Real Madrid ostaja zvest tradiciji in tako sta danes po prihodu v hotel Palafox, kjer bodo igralci Reala bili do jutrišnje tekme proti Zaragozi, dva igralca kraljevega kluba delila avtograme. Tokrat so navijači lahko uživali v neposrednem stiku z Albiolom in Arbeloo. Navijač Real Madrida, ki živijo v Zaragozi, so tako lahko uživali v družbi dveh svojih ljubljencev, ki sta se z veseljem slikala z njimi ter njim delila avtograme na drese, šale, žoge. Ta dogodek je bil še posebej poseben za Arbeloo, ki se je tako vrnil v mesto, kjer je preživel velik del svojega otroštva.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us