X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho za medije je analiziral zmago svoje ekipe z 0-6 na stadionu La Romareda proti Zaragozi.

“Real Madrid je mora igrati dobro, če je želel zmagati. Visoka razlika na semaforju pomeni, da smo odigrali zelo dobro tekmo. Kljub temu pa sam ne morem ignorirati dejstev tekme, da je imel Aguirre težave v ekipi zaradi odsotnosti štirih pomembnih igralcev: Braulio je zelo dober, Ruben Michael ima kvaliteto, ki je ekipa danes ni imela, prav tako pa zelo dobro poznam Mateosa in Juana Carlosa, ki prihajata iz naše akademije. Real Madrid je odigral resno in solidno tekmo. Tekma je v bistvu že končana za vsako ekipo, če ta izgublja z 2-0 v prvem polčasu in nato prejme še tretji zadetek takoj na začetku drugega polčasa. Ta rezultat smo dosegli, ker smo bili osredotočeni vse do zadnje minute.”

“Real Madrid je začel sezono z zmago, medtem ko je lansko sezono začel z remijem. V letošnjem prvenstvu bomo poskušali osvojiti še točk. Pomembno je za naše napadalce, da dosežejo zadetek, saj je njihovo razpoloženje odvisno od tega. Če naredimo splošno oceno tekme vidimo, da smo letos začeli z zmago, medtem ko smo v lanski sezoni na prvi tekmi osvojili le točko.”

“Zaragoza se je okrepila z desetimi novimi igralci. Potrebovali bodo nekaj časa, da se prilagodijo in začnejo igrati kot ekipa. Jedro moje ekipe je ostala enako kot v prejšnji sezoni. Težko se jim je pomeriti z Real Madridom pod takšnimi pogoji. V lanski sezoni so si zaslužili zmago proti nam in danes smo ji jo zaslužili mi. Mislim, da se bo prvenstvo za njih v resnici začelo šele naslednji teden. Takrat se bodo pomerili z drugačnim nasprotnikom in z igralci, ki danes nismo mogli igrati.”