X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pardeza

Prvenec Real Madrida v novi sezoni La Lige in prva zmaga. Varovanci Joseja Mourinho so od prve minute naprej prikazalo dobro igro in svojo surovo moč. Miguel Pardeza, direktor nogometne ekipe, je bil po končani tekmi zelo optimističen pred nadaljevanjem.

“Začeli smo zelo dobro. Prejšnjo sezono na prvi tekmi proti Mallorci smo izpustili dve točki. Začetek letošnje sezone je tako drugačen in ekipa je začela zelo spodobno.”

“Igralci so odigrali zelo zavzeto. Morate vedeti, da je ekipa imel za seboj že zelo dobre priprave pred sezono in ta zmaga je bila le češnja na vrhu torte začetka sezone. Moramo se zavedati, da je pred nami še veliko težkih tekem.”

“Ekipa je vedel, da je pomembno dobro začeti po stavki.”

“Cristiano je naš glavni igralec. Če pri njem kaj izstopa, je to njegov značaj, saj se nikoli ne preda. Kaka je zelo priljubljen igralec. Imel je veliko težav s poškodbami, vendar smo prepričani, da bo ta sezona dobra za njega.”