X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

24 zadetkov na zadnjih petih gostovanjih

Briljanten začetek sezone 2011/12 Real Madrida v La Ligi, ko so varovanci Joseja Mourinha v gosteh premagali Zaragozo z 0-6, ni bil nič kaj presenetljiv. Zmaga je bila preprosto še en korak k odličnemu nizu Real Madrida na zadnjih gostujočih tekmah, ki se nadaljuje še iz lanske sezone. Beli so tako na na zadnjih petih gostujočih tekmah dosegli kar 24 zadetkov, kar ni uspelo še nobeni drugi ekipi v zgodovini La Lige.

V 31. krogu sezone 2010/11 je Real Madrid v gosteh na stadionu San Memasu premagal Athletic Bilbao z 0-3, kjer je dva zadetka prispeval Kaka, še enega pa je dodal Cristiano Ronaldo. Dva tedna kasneje so varovanci Joseja Mourinha na Mestalli dotolkli domačo Valencio z rezultatom 3-6, pri čemer je Gonzalo Higuain dosegel hattrickom, Kaka je dodal dva zadetka, prvi zadetek na tekmi pa je dosegel Karim Benzema.

Naslednjo gostujočo zmago je Real dosegel na stadionu Sanchez Pizjuan, kjer je bil z 2-6 boljši od Seville. Ronaldo je tisti tekmi dosegel kar štiri zadetke, med strelce pa sta se vpisala še Sergio Ramos in Kaka. Dva tedna kasneje je kraljevi klub premagali Villarreal z 1-3, kjer sta zadela Ronaldo dvakrat in enkrat Marcelo.

Peta zmaga v nizu na gostovanju je Real Madrid dosegel v letošnji sezoni na prvi tekmi La Lige, ko je gostoval na stadionu La Romareda, kjer je kraljevi klub odpravil domačo Zaragozo z 0-6. Kot je znano je pri tem Cristiano Ronaldo dosegel hattrick, po en zadetek pa so prispevali Marcelo, Xabi Alonso in Kaka.

Z prepričljivo zmago v prvem krogu letošnjega prvenstva so beli tako skupaj na zadnjih petih gostujočih tekmah dosegli 24 zadetkov, kar pomeni, da so v povprečju dosegli kar 4,8 zadetkov na tekmo.

ZADNJIH PET GOSTOVANJ REAL MADRIDA V LA LIGI
SEZONA KROG NASPROTNIK REZULTAT
2011/12 2 Zaragoza 0-6
2010/11 37 Villarreal 1-3
2010/11 35 Sevilla 2-6
2010/11 33 Valencia 3-6
2010/11 31 Athletic Bilbao 0-3