X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

Mesut Özil se trenutno z nemško reprezentanco pripravlja na zaključek kvalifikacij za Euro 2012. Nemški vezist je v intervjuju za Kicker spregovoril o Real Madridu.

“Zadovoljna sem s svojo dobro predstavo proti Zaragozi, vendar pa si celotna ekipa zasluži pohvale, saj so me ves čas pomagali. Ne bi mogli boljše začeti. Zelo smo si želeli zmagati na španskem super pokalu, vendar pa je važno to, da lahko konkuriramo na zelo visoki ravni. Zelo zanimivo bo v letošnjem letu gledati tekme Real Madrid v La Ligi, v Ligi prvakov in v Copa del Rey. Želimo osvojiti vse tri naslove in prepričan sem, da to lahko tudi storimo.”

“Sem v zelo dobri formi in se počutim bolj pripravljenega kot kdajkoli prej. Pripravljalno obdobje na Kitajskem in v ZDA so bile težke in lepe. Veliko sem se naučila v Schalkeju in Bremnu, vendar pa se izven Nemčije igra povsem drugačna igra. Zelo sem zadovoljen s tem, kako so se stvari obrnile za mene. V Real Madridu se počutim odlično, prav tako pa tudi pri igranju v tej ekipi.”

“Real Madrid je v zadnjih nekaj letih okrepilo veliko igralcev, vendar pa se sedaj lahko vidi, da povsem razumemo drug drugega na igrišču. Sedaj smo veliko močnejši. Naredili smo korak naprej v primerjavi s prejšnjo sezono in zato želim osvojiti vse možne naslove.”