X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul Albiol praznuje 26. rojstni dan

Raul Albiol danes praznuje svoj 26. rojstni dan. Branilec Real Madrida je trenutno osredotočen na špansko reprezentanco, s katero ga čaka v torek tekma proti Lihtenštajnu. Albiol preživlja že svojo tretjo sezono v Real Madridu, kateremu se je pridružil v sezoni 2009/10. Do sedaj je s klubom osvojil tudi naslov Copa del Rey.

Albiol je prišel v klub leta 2009 in od takrat naprej je zbral 75 nastopov na uradnih tekmah v belem dresu. Enkrat se je vpisal tudi med strelce in sicer je bilo to v sezoni 2009/10 na gostovanju pri Olympique Marseillu v Ligi prvakov.

Svetovni prvak (2010), evropski prvak (2008), pokal UEFA (2004), dva naslova Copa del Rey (2008, 2011) in evropski prvak do 19 let (2004), so lovorike Raula Alibola, ki upa, da bo svojo zbirko še povečal v dresu Real Madrida.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Albiolu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Albiol!