X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid Slovenija ponovno najboljši

imageshack.us

V soboto, 3. septembra 2011, se je športnem parku Vir v Domžalah odvijal nogometni turnir navijaških klubov, katerega smo se udeležili tudi navijači Real Madrid Slovenije. Omenjeni turnir so organizirali navijači Chelsea Slovenija, ki so nedavno praznovali prvo obletnico obstoja uradnega navijaškega kluba in ob tej priložnosti so povabili preostale navijaške skupine tujih klubov na prijateljski nogometni turnir.

Glede na to, da je bil na vrsti reprezentančni odmor, torej na sporedu ni bilo tekme Real Madrida, je bila to lepa priložnost, da si nekoliko oddahnemo od klubskega navijanja in da tudi sami pokažemo svoje spretnosti v obvladovanju okroglega usnja. Navijači Real Madrid Slovenija smo imeli pri tem še dodaten razlog za udeležbo, saj smo branili zmago z zadnjega tovrstnega turnirja navijaških skupin, ki je bil 7. maja 2011.

Povabilu na turnir so se tako poleg organizatorja Chelseaja udeležili še navijaški klubi Interja, Barcelone, Arsenala, Juventusa in Real Madrida. Šest ekip je bilo tako razdeljenih v dve skupini, kjer je vsaka ekipa v predtekmovanju igrala z vsakim iz svoje skupine. Skupino A so sestavljali Arsenal, Barcelona in Juventus, medtem ko je imela skupina B skupni imenovalec v Joseju Mourinhu, saj so jo sestavljali Chelsea, Inter in Real Madrid. Kljub vročim temperaturam, so vse ekipe odigrale vsako tekmo zelo borbeno, zato si že zaradi tega zaslužijo pohvale prav vse udeleženci turnirja.

Real Madrid Slovenija je bil na turnirju kar lepo zastopan, saj se nas je zbralo kar 12 navijačev, od tega pa smo imeli kar tri vratarje. Beli smo svojo prvo tekmo igrali proti navijačem Interja in kljub hitremu zaostanku, smo nato v nadaljevanju le zaigrali bolj odločno ter slavili s 4-2. Sledila je druga skupinska tekma proti Chelseaju, ki smo jo kljub boljši igri izgubili, saj je obveljal rek, kdor ga ne da, ga dobi, vendar pa se ta poraz ni izkazal za usodnega, saj nam je nato prav Chelsea pomagal z zmago nad Interjem, da smo se uvrstili v polfinale. Iz skupine A sta se v polfinale uvrstili ekipi Barcelone in Arsenala, medtem ko sta se iz skupine B naprej uvrstila Chelsea in Real Madrid.

V prvem polfinalu smo tako bili priča El Clasicu, saj so nam nasproti stali navijači Barcelone. Znova smo navijači kraljevega kluba katastrofalno začeli, kar so navijači Barcelone hitro izkoristili ter povedli s kar 2-0, kar je bil tudi rezultat prvega polčasa. V drugem polčasu smo se le zbrali ter zaigrali nekoliko bolje ter kmalu znižali na 2-1, vendar smo nato takoj spet prejeli zadetek in Barcelona je znova vodila za dva zadetka (3-1). Takrat se je v nas prebudil pravi Madridismo in sledilo je znižanje rezultata na 3-2. Ker smo nujno potrebovali zadetek, smo vrata Barcelone napadali z vsemi možnimi igralci, zato smo zaigrali tudi z vratarjem v polju in tik pred koncem drugega polčasa tudi izenačili preko vratarja, kar je pomenilo, da bodo zmagovalca odločili kazenski streli. Žreb je odločil, da smo prvi streljali kazenski strel navijači Real Madrida in ga tudi uspešno realizirali, vendar so bili natančni tudi pri Barceloni. Sledil je drugi krog kazenskih strelov, v katerem je Real Madrid povedel, pri strelu Barcelone pa se je z odlično obrambo izkazal naš vratar, s čimer smo imeli veliko prednost pred zadnjim krogom kazenskih strelov. Real Madrid je ostal nezgrešljiv tudi v zadnjem poizkusu kazenskih strelov in tako smo se tako uvrstili v finale, kjer nas je čakala ekipa Arsenala, ki je bila v drugem polfinalu boljša od Chelseaja.

Finale turnirja ob počastitvi prve obletnice uradnega obstoja navijaškega kluba Chelsea Slovenija, je potekal povsem po notah Real Madrid Slovenija, saj smo v prvem polčasu na krilih zmage nad Barcelono zaigrali kot prerojeni in tako je bilo že po prvem polčasu visokih 6-1. V drugem polčasu nam kljub številnim priložnostim ni uspelo več zatresti Arsenalove mreže, vendar pa smo zato kljub temu rutinirano pripeljali tekmo do konca ter slavili s kar 6-2. To je bila že druga zmaga navijačev Real Madrid Slovenija na tovrstnih turnirjih v letošnjem letu in upajmo, da se bo tako nadaljevalo tudi v prihodnosti.

SKUPINA A: Arsenal, Barcelona, Juventus
SKUPINA B: Chelsea, Inter, Real Madrid

1. Barcelona 3-2 Arsenal
2. Inter 2-4 Real Madrid
3. Juventus 0-5 Barcelona
4. Chelsea 2-0 Real Madrid
5. Arsenal 4-2 Juventus
6. Chelsea 3-0 Inter

Polfinale 1: Barcelona 3-3 (4-6)* Real Madrid; * kazenski streli

Polfinale 2: Chelsea 0-3 Arsenalu

Tekma za 5. mesto: Inter 2-3* Juventus; * kazenski streli

Tekma za 3. mesto: Chelsea 0-6 Barcelona

Tekma za 1. mesto (FINALE): Arsenal 2-6 Real Madrid

Končni vrstni red:
1. Real Madrid
2. Arsenal
3. Barcelona
4. Chelsea
5. Juventus
6. Inter

Ob tem se zahvaljujemo organizatorjem za vabilo ter jim čestitamo za dobro organizacijo turnirja, saj je bilo pri tem poskrbljeno za pogostitev članov ekip in gledalcev s čevapčiči in ostalimi mesnimi dobrotami, s strani Real Madrid Slovenija pa lahko rečemo le, se vidimo naslednjič.
HALA MADRID!!!

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us