X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejon

Jose Callejon bi lahko v soboto proti Getafam odigral svojo prvo ligaško tekmo kot igralec Real Madrida na Santiago Bernabeuu. Vezist je igral svoje prve uradne minute kot Madridista na stadionu Santiago Bernebeu že na prvi tekmi španskega super pokala, svoj prvenec v La Ligi v belem dresu pa je doživel na tekmi proti Zaragozi.

“Imeli smo dober začetek sezone. Dokazali smo, da smo v dobri formi že v Zaragozi in ta nivo igre moramo ohraniti še naprej. Ne moremo si privoščiti, da bi izgubili kakšno točko proti Getafam, saj je vsako leto težje osvojiti La Ligo.”

“Imam zaupanje v sebe in tako ga ima tudi klub. Ljudem želim pokazati na prav vsakem treningu in vsaki tekmi, zakaj sem prišel sem. Real Madrid ima najboljše igralce na svetu, vendar pa bomo vsi dobili priložnost za igranje in zato moramo te priložnosti dobro izkoristiti. Vem, da moram dati vse od sebe, da bi zadovoljiv navijače in da bi pomagal klubu osvajati naslove.”

“Bil sem presenečen nad dobrim vzdušjem v ekipi. Mourinho vnaša in prenaša na vse nas veselje. Je dober človek. Bil sem prav tako tudi presenečen nad navijači. Vedno do zadnjega napolnijo stadion in mnogi od njih nas vedno po vsakem treningu pričakajo, da nas lahko vidijo. Lepo je biti v tej slačilnici s temi igralci. To je pomembno zame in zato se moram še veliko naučiti, da še napredujem kot nogometaš.”

“Upam, da bom debitiral v Ligi prvakov prihodnjo sredo z najboljšo ekipo na svetu, saj njena zgodovina in čast dokazujeta, da je najboljša. Komaj pričakujem sobotno ligaško tekme in sredino tekmo Lige prvakov. Upamo, da se bomo uvrstili v naslednji krog tekmovanja ter se nato uvrstili tudi v finale.”

“Enzo se je danes odrezal dobro. To je pomembno za njega, da trenira in se učiti od prve ekipe, glede na to, da je stal le 16 let. Mladim igralcem se daje možnost vsakič, ko pridejo v prvo ekipo. V mnogih pogledih je zelo podoben svojemu očetu.”

“Nobenih polemik ni v zvezi s Pepejem in Carvalhom. Na treningu je bilo dobro vzdušje. Carvalho ima svoje razloge za to kar je storil. Bil je srečen in je bil vedno pravi profesionalec. Nikoli ni imel nobenih težav z nikomer in pri tem ni ničesar več. Nobenih problemov ni med njima ali med katerim koli drugim igralcem v ekipi.”

“To je najboljša liga na svetu. Prav tako je bila že lani, ko sem igral za Espanyol. Ima najboljše igralce. To je in vedno bo najboljša liga na svetu.”