X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril o Real Madridu v intervjuju za portugalsko tiskovno agencijo Lusa.

“Cristiano je naravnost neverjeten. Vrednost njegovih zadetkov ni mogoče primerjati z vrednoto zadetkov, ki jih dosežejo tipični napadalci.”

S Coentraom se nismo okrepili le zato, ker smo potrebovali okrepitev na levem bočnem položaju, saj imamo zelo dobrega branilca na tem položaju, morda celo najboljšega mogočega. Coentrao je tukaj zaradi številnih možnosti, ki jih nam daje, ko igra vedno na visoki ravni. Na sredini je igral zaradi poškodb, ki so jih utrpeli njegovi soigralci in zato, ker je ekipa kot celota vedno bolj pomembna kot posamezen igralec.”

“V lanski sezoni smo dobro opravili svoje delo, tako da radikalne spremembe niso bile potrebne. Morda se zdi nasprotujoče, glede na to, da je Real Madrid zapravil tako malo, ko pa si lahko privošči tako veliko. Drugi klubi so porabili več kot bi morali.”

[Glede na to, da je Real Madrid na 15. mestu med evropskimi ekipami po številu zapravljenega denarja za okrepitve – 59 milijonov evrov, op.p.] “Ta položaj jasno kaže tri stvari: da ne čutimo potrebe po tem, da bi zapravili veliko, da imamo uravnoteženo ekipo in da smo dobro opravili svoje delo v lanski sezoni in zato ne potrebujemo radikalnih sprememb v ekipi.”

“Tisti, ki pravijo, da se je v lanski sezoni prvič zgodilo, da nisem osvojil ligaškega naslova v svojem prvem letu v novi ekipi, imajo prav, vendar pa menim, da je bila to najboljša predstava bilo katere od mojih ekip. Osvojil sem več točk, osvojil več zmag, dosegel več zadetkov … imeli smo zelo, zelo, zelo dobro prvenstvo.”