X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Cristiano Ronaldo

imageshack.us

V sredo je Cristiano Ronaldo sodeloval na predstavitvi dokumentarca, v katerem so bile na preizkušnji njegove fizične sposobnosti. Napadalec Real Madrida je ob tem spregovoril o klubu in pravkar začeti sezoni.

“Jose Mourinho je kot prvo moj prijatelj, nato je moj trener in na koncu mi je tudi oseba, za katero sem vesel, da me z njo povezujejo. Mislim, da je trenutno najboljši trener na svetu in fantastično je delati z njim.”

“Gostujoče tekme so vedno najtežje, zato se hočemo dobro pripraviti, da se izognemo presenečenjem. V tej sezoni nimamo minimalnih ciljev. Poskušali bomo igrati po svojih najboljših močeh in osvojiti Ligo prvakov.”

“Spomnim se, ko sem bil še v Manchester Unitedu, da smo se kar nekajkrat pomerili z Olympique Lyonom in enako je sedaj v Real Madridu. Gre za težko ekipo, najboljšo v Franciji. Vedno je zapleteno igrati proti njim. V lanski sezoni smo dokazali, da jih lahko premagamo in zato počakajmo, da bomo videli, kaj se bo zgodilo proti njim v tej sezoni.”

“Najbolj pomembna stvar je ta, da si konkurenčen in mislim, da je La Liga enako konkurenčna kot kateri koli druga liga. La Liga je po mojem mnenju nekoliko bolj konkurenčna. Najboljši ligi na svetu sta špansko in angleško prvenstvo. Mislim, da imajo tudi druge ekipe v Španiji dobre možnosti, kot je Valencia, ki ima v tej sezoni odlično ekipo. Bomo videli kaj se bo zgodilo.”

“Morali bomo dati od sebe vseh 100%. Smo bolj konkurenčni in zreli, kot smo bili v lanski sezoni.”

“Vedno sem igrati na mejo in dati 100%. Ni pomembno proti komu igram. Vsaka sezona je nov izziv in zato poskušam napredovati vsako leto. Poskušal bom biti še boljši kot sem bil v prejšnji sezoni. To bo sicer težko, vendar pa je to pritisk, ki si ga polagam sam nase. To je izziv. Ni mi mar za tiste, ki so poskušali, da bi občutil pritisk. Super je če dosežem zadetek, vendar pa sem enako vesel, če ekipa zmaga. Ne zanimajo me stvari, kot je koliko zadetkov bom dosegel na koncu sezone in podobno.”

“Naši igralci iz akademije so dobri. Včasih imamo priložnost trenirati z njimi in to je super za klub in za njih. Prepričan sem, da bo imel Real Madrid fantastično ekipo na krilu v prihodnosti z igralci kot je Morata in pet ali šest ostalih igralcev akademije, kot so Juan Carlos in Jesé. Veliko je dobrih talentiranih igralcev.”

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us

Dokumentarni film “Ronaldo Tested to the Limit”

“Film je izjemen. Zanimivo je videti, kako deluje moje telo in užival sem ob ogledu filma. To bo zanimivo tudi za moje navijače, kako v različnih okoliščinah reagiram in kako deluje moje telo. Mislim, da bodo uživali.”

“Vedno se naučiš nekaj novega in moram priznati, da sem bil v posameznih trenutkih kar presenečen nad lastnim odzivom. Moja moč je v tem, da sem vedno dobro pripravljen in to je najbolj pomembno. Če si pripravljen za tekmo ali za trening, boš pripravljen tudi za prihodnost. To je moj cilj, dobro trenirati, biti v dobri formi in ves čas skrbeti zase.”