X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

imageshack.us

Jose Mourinho je 24 ur pred tekmo proti Getafam na Santiago Bernebeu spregovoril z mediji na tiskovni konferenci.

“V tej sezoni še nismo igrali dveh zaporednih ligaških tekem, ki jih nujno potrebujemo, da bo ekipa še napredovala. Vse bolj čutimo empatije naših domačih navijačev. Težka tekma bo, vendar pa bomo dali vse od sebe za zmago. Real Madrid je še vedno najboljša ekipa v zgodovini in na svetu, ne glede na to kaj ljudje govorijo.”

“Oba naš klasična napadalca opravljata svoje delo odlično, zato nismo čutili potreb po okrepitvi še z enim napadalcem. Imamo dva napadalca in oba bosta morala biti pripravljena za igranje. Ob določenih priložnostih bomo uporabili oba ob istem času. Morata delati za ekipo in sam sem zelo vesel, da ju imam v ekipi.”

“Mi počnemo stvari iz srca. Vsi imamo ambicije in visoke cilje, saj je to Real Madrid, najboljši klub na svetu. Normalno je za nas, da imamo tolikšno odgovornost in toliko motivacije. Vsak dan treniram z ekipo in delam z njo na vsaki tekmi in to je tisto, kar bomo naredili jutri.”

imageshack.us

“Da so bile druge reprezentančne tekme v torek je pomagalo klubom, saj imajo igralci tako dovolj časa za regeneracijo. Noben od naših reprezentantov se ni vrnil poškodovan, kar je vedno dobro. Moji varovanci ta teden še niso trenirali vsi skupaj, ampak so trenirali po različnih programih. Naš nasprotnik je imel dovolj časa, da se je dobro pripravil na tekmo, vendar pa smo v dobri formi.”

“Več kot 40 igralcev iz akademije je treniralo z nami in 20 jih je že debitiralo v prvi ekipi. Zdravniški pregledi, ki se opravijo pred vsakim dokončnim podpisom pogodbe niso moja odgovornost, vendar pa je managerjeva odgovornost, da ve kaj je dober posel. Igralec, ki ne stane nič in ki je trenutno poškodovan in bo tako pripravljen v nekaj mesecih, je dober posel. Altintop ima tri ali štiri letno pogodbo in bo poškodovan le v prvih treh mesecih sezone.”

“Obstaja več pomembnih stvari, ki so predmet pogovorov na Portugalskem, kot je vprašanje težav na relaciji Pepe – Carvalho, ki so že zgodovina.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us