X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose, Emilio Butragueño, je bil zadovoljen z zmago nad Getafe na domačem stadionu Santiago Bernabeu.

“Imamo odlične možnosti v napad. Pomembno je, da nam je uspelo razrešiti tekmo v svojo korist. Getafe so bile organizirane in nam vsekakor niso olajšali stvari za nas. Verjamem, da ima La Liga kakovostne ekipe. Morate se zavedati, da smo pogrešali naše reprezentante kar deset dni. Vsi vemo, da so tekme po reprezentančnih akcijah vedno težke.”

“Pozitivno je za naše napadalce, da dosežejo zadetke, toda prvi zadetek Benzema je bil poleg tega tudi zelo lep. Pri drugem zadetku je Benzema imel veliko pomoč Cristiana, ki je bil zelo natančen pri svoji podaji.”

“Celoten Madridismo sanja o osvojitvi desetega naslova Lige prvakov. Na naši tekmi Lige prvakov v tej sezoni se bomo soočali s strastno ekipo. Pomembno je, da zmagamo v Zagrebju in na Bernabeu proti Ajaxu in Olympique Lyonu.”