X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je za medije analizirali tekmo proti Getafam.

“Benzema si zasluži vse zasluge za svojo preobrazbo. Imel je majhno pomoč od mene, od njegovih soigralcev in od Zizouja, vendar pa si on zasluži največ zaslug. Ima fantastičen odnos, poleg tega pa je vedno imel tudi kakovost in ljudje vidijo to. Nato je prišel v igro tudi Higuain. Zadel je že v dresu Argentine in je igral na visoki ravni ter pri tem tudi sam dosegel zadetek. To je tako kot sem že rekel včeraj, oba sta zelo dobra napadalca.”

“Dosegli smo štiri zadetke, vendar pa bi jih lahko z lahkoto lahko bilo sedem ali osem. Po drugi strani pa bi lahko tudi Getafe dosegle tri ali štiri zadetke. Dovolili smo jim, da so igrali. Ekipa Getaf je bila zelo organizirana. Ko sem stal ob igrišču sem lahko slišal navodila igralcev, ki so jih dajali drug drugemu. Dobro so nas naštudirali in se dobro pripravili na tekmo.”

“Nisem zadovoljna s svojo ekipo nocoj. Zaslužili smo si zmago in jo tudi dosegli, vendar pa nismo izkoristili veliko priložnosti za zadetek. Imeli smo praktično preveč priložnosti, glede na to kako malo pravega nogometa smo dejansko prikazali. Nisem jezen na nikogar, vendar pa hočem vedeti, zakaj ekipi ni uspela dobra predstava, potem ko je imela tako fantastičen začetek sezone. Želim preučiti to tekmo. Poskušal bom izvedeti, zakaj moja ekipi ni prav opravila stvari.”

“Ne to ni enajstmetrovka. To je dejstvo. Bil je jasen prekršek in Cristiano ni padel sam od sebe. Igralca, ki že ima rumeni karton, ne pade sam od sebe. To ni enajstmetrovka. Mislim, da so Getafe odigrale zelo dobro tekmo, medtem ko je mi nismo. Ta enajstmetrovka je spremenila rezultat na 2-1, vendar pa se je to zgodilo, ko smo dominirali na igrišču. Prepričan sem, da bi zmagali tekmo z ali brez enajstmetrovke. Na koncu si dosegli zadetek, vendar pa objektivno gledano to ni bila enajstmetrovka.”

“Morda smo bili pijani od informacij in mnenj, ki jih vsaka tekma v tej ligi ustvarja. Ne bi rad komentiral kakovosti, če bi sam bil trener ekip, kot sta Levante ali Getafe, ki jih nekateri, vendar ne jaz, smatrajo za slabi ekipi. To so profesionalne in dobre ekipe, ki trdo delajo za zmago. Seveda jim je očitno težko, ker je veliko težkih nasprotnikov. Morda smo preveč pogosto poslušali, da bo to bila enostavna tekma in na koncu se je izkazala za zelo težko. Vsaka tekma je težka od samega začetka in tudi mi lahko kdaj izgubimo točke. Edina dobra stvar, ki sem jo videl pri nas nocoj, je bila ta, da smo osvojili vse tri točke in zato mi ni všeč ta občutek.”

“Nisem še prebral informacij, ki sem jih dobil glede Dinamo Zagreba. Sam jemljem stvari korak za korakom. Imam vse informacije o njegovih zadnjih tekmah, še posebej o zadnjih dveh. Imeli smo nekoga, ki je nocoj spremljal njihov derbi proti Hadjuku. Seveda imamo vse informacije o njih in sam jih bom začel študirat, ko pridem nocoj domov.”