X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

Poleg Karanke je dan pred tekmo Lige prvakov v Zagrebu, na novinarski konferenci svoje poglede na tekmo z mediji delil tudi Xabi Alonso.

“V skupinskem delu Lige prvakov je vsak nasprotnik zapleten. Ne smemo se še osredotočiti na osvojitev naslova. Naš cilj je, da jemljemo stvari počasi in to pomeni, da začnemo s tekmo jutrišnjega dne. Naš obisk bo dal Dinamu Zagreb dodatno motivacijo, potem ko so bili tako dolgo izven skupinskega dela Lige prvakov.”

“V zadnjih nekaj dneh smo postopoma analizirali igro Dinama iz Zagreba. Pogledali smo si spremembe, ki jih delajo med tekmo. Pričakujemo, da bo tekma zapletena, saj imajo dobre igralce.”

“Vedno smo bili ekipa, ki ima rada, da ima nadzor nad tekmo. Radi igrati čim več kot je to mogoče na nasprotnikovi polovici igrišča, da bi imeli veliko priložnosti za zadetek. Bolj kot bomo imeli nadzor nad igro, več priložnosti za zmago bomo dobili.”

“Jutri bom zvedel, če bomo nosili rdeče drese. Izgleda, da jih bomo in potem, ko sem v njem igral že za Liverpool, lahko povem, da sem zelo rad v tej barvi.”