X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je dan pred tekmo Lige prvakov proti Dinamu iz Zagreba, spregovoril z mediji o prvi tekmi belega baleta v letošnji Ligi prvakov.

“Dinamo Zagreb je zapletene nasprotnik in napačno bi bilo naše mišlenje, če bi mislili, da je slab nasprotnik. V skupinskem delu Lige prvakov niso bili že več let, vendar pa nam bodo vseeno povzročali težave pred domačim občinstvom. Če bomo želeli doseči nekaj pozitivnega na tekmi, bomo morali delati zelo trdo.”

“Na žalost zaradi poškodb, ki smo jih utrpela od začetka sezone, je na centralnem veznem položaju vedno nekako vse v zraku. Vrnitev Khedire in Lassa je zato pomembna za ekipo.”

“Naš trener jutri ne bo smel stopiti v slačilnico, vendar pa smo se pogovorili o vseh vidikih igre in smo pripravljeni. Še vedno se niso odločili kakšna bo začetna postava.”

“Ne pritožujemo se nad sodniki že pred samo tekmo. Ena od stvari, ki nama je s trenerjem skupna je ta, da poveva tako kot stvari stojijo. Prišlo je do resne napake pri sojenju v našo korist na tekmi proti Getafam in to je trener tudi priznal v tiskovnem središču po tekmi.”