X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v Zagrebu v rdečih dresih

Igralci Real Madrida bodo danes zvečer proti Dinamu iz Zagreba, prvič po 38. letih, znova nosili rdeče drese. Navijači so preplavili uradno trgovino kluba na stadionu Santiago Bernabeu, da bi si kupili svoj dres v tej nenavadni barvi za kraljevi klub. “Všeč mi je, ker je drugačen,” je dejal Mario, “Prišli smo takoj, ko smo ugotovili, da je že na prodaj. Kupil sem si dres od Ozila, saj je on naša najboljša okrepitev v zadnjih letih.”

Luis Miguel, Merche in Clara so pripeljali svoje družine v trgovino, da bi kupili nove rdeče drese: “Ta je za našega sina, ki ni mogel priti v trgovino. Prišli smo že včeraj, vendar pa nismo vedeli, da bodo šli dresi v prodajo danes. Všeč nam je nov dres in mislimo, da na bo pomagal pri osvojitvi desetega naslova Lige prvakov.”

Navijači so optimistični glede možnosti ekipe v letošnji Ligi prvakov. “Smo na obisku Madrida,” je dejal Jose Maria, “Vzeli smo si nekaj časa, da pridemo v trgovino in kupimo dres za našega sina. Danes ga bomo oblekli, ko bomo gledali tekmo preko TV-ja in pri tem podpirali Real Madrid. Zelo sem si želel, da bi ekipa imela drugačen in originalen dres. Želim si, da bi to naredili bolj pogosto.” “Nocoj bomo zmagali s 5-2,” je dodal njegov sin Alvaro, “Cristiano bo dosegel dva zadetka in Benzema tri.”

Real Madrid je novem rdečem dresu vprašal tudi tri legende kluba, ki so rdeči Realov dres že nosili in sicer so dresu spregovorili Zoco, Pirri in Amancio. Vsi trije so v en glas razlagali, da je: “Edina razlika v materialu. Naš je bil narejen iz bombaža in ko si se potil, je bil vedno težji. Grb je isti, kar je tudi razlog, da bomo vedno ljubili dres Real Madrida.” “Prvi rdeči dres nam je bil zelo lep, saj je bil brez logotipov in sponzorjev, samo grb. Ali ni bil lep?”