X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas se je s 577. tekmami izenačil s Camachom

Iker Casillas še naprej podira rekorde v Real Madridu.Tekma proti Dinamo Zagreb je bila že 577. uradna tekma vratarja v dresu Real Madrida. Casillas si je s tem po številu nastopov v belem dresu na večni lestvici igralcev izenačil z legendarnim Josejem Antoniom Camachom in je tako postal šesti igralec v zgodovini Real Madrida po številu odigranih tekem.

Vse odkar je debitiral v ligi s prvo ekipo Real Madrida, 12. septembra 1999, v San Mames, je bil Iker Casillas nezamenljiv v vratih kraljevega kluba in zaradi tega je že zapisan v zgodovini kluba. Po nastopu na prvi tekmi skupinskega dela Lige prvakov proti Dinamu Zagreb, je kapetan postal šesti igralec Real Madrida po številu odigranih uradnih tekmah, saj je bila to že njegova 577. v dresu belega baleta. Casillas se je s tem izenačil s Camacho, tako da so pred njim samo še absolutni rekord po številu nastopov, Raul ter ostale legende, kot so to Sanchís, Santillana, Gento in Hierro.

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ NASTOPI
IGRALEC ŠTEVILO NASTOPOV
Raul 741
Sanchis 710
Santillana 643
Gento 605
Hierro 601
Casillas 577
Camacho 577
Pirri 561
Michel 559
Guti 542