X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: C. Ronaldo & Benzema

Cristiano Ronaldo je imel po tekmi proti Dinamu močno okrvavljen desni gleženj, ki so mu ga morali zakrpati z nekaj šivi, potem ko so domači igralci nad njim delali grobe prekrške. Portugalski napadalec in Karim Benzema sta z mediji delila svoje poglede na tekmo v Zagrebu.

Cristiano Ronaldo
“Pomembno je imeti dober začetek v Ligi prvakov. Zadovoljni smo s tremi osvojenimi točkami, vendar pa sam nisem tako zadovoljen s sojenjem. Upam, da nam ta sodnik ne bo sodil nikoli več. Ljudje govorijo o fair playu, zaščiti dobrih igralcev, toda zame to, kot kaže, ne velja. Tega ne razumem. To je žalostno, saj sodniki ves čas govorijo, kako bodo zaščitili najbolj spretne nogometaše, toda medtem, ko so nekateri nedotakljivi, mene pa ves čas zaustavljajo s prekrški.”

Karim Benzema
“Osvojili smo tri točke na težkem gostovanju. Upam, da bomo v letošnji sezoni dosegli nekaj pomembnega, toda stvari moramo vzeti počasi. Zmaga je vse kar je bilo pomembno danes.”

“Upam, da bo Cristiano kmalu okreval. Videl sem kako trpi. Sodnik je zelo slabo opravil svoje delo. Ne razumemo kako je lahko Marcelo prejel rdeči karton, medtem ko ga Leko ni.”