X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria

Angel di Maria, ki je v Zagrebu dosegel zmagoviti zadetek, je po tekmi v mešani coni spregovoril z novinarji.

“Zelo sem vesel svojega zadetka in naše zmage na zapletenem stadionu. Izgleda, da bo v tej sezoni zapleteno zmagati na gostujočih tekmah Lige prvakov in zato so pri tem bistvene tri točke. Pomembno je bilo zmagati in to smo tudi storili. Zelo sem vesel.”

“Dosegel sem lep zadetek zahvaljujoč odlični podaji Marcela. Zelo sem vesel, ker dobro opravljam svoje delo. Delam na tem, da bi vsak dan napredoval.”

“Mislimo le na sebe. Moramo biti mirni vedoč, da se bodo stvari dobro izšle za nas, če bomo nadaljevali na ta način. To je bil šele začetek. Zadovoljni smo s tem kako so se stvari izšle, vendar pa moramo vzeti stvari počasi.”

“Sodnik ni opravil svojega dela dobro. Štart nad Cristianom si je zaslužil kazen in Dinamo bi lahko končal tekmo z desetimi igralci. Sodnik je mislil, da si štart ne zasluži kazni v obliki kartona, toda dejstvo je, da Cristiano prejema prav sedaj šive. Marcelo je bil izključen zaradi ničesar … Njegov štart se je zgodil zelo hitro in je malo čudno, da je prejel dva rumena kartona v tako kratkem času … Mislim, da je sodnik naredil napako. Vedno je neprijetno, če si izključen, zato smo dali Marcelu v slačilnici vso našo podporo.”

“Odigrali smo dobro tekmo. Enostavno je igrati dobro v Real Madridu, zaradi vseh kakovostnih igralcev v ekipi.”