X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karnaka je po koncu tekme Lige prvakov v Zagrebu spregovoril z novinarji.

“Tisti, ki so mislili, da bo lahka tekma, so se zmotili. Dinamo je bil nocoj zelo motiviran. Na vsaki tekmi so prisotna presenečenja in nikoli ni lahko zmagati. Osvojili smo tri točke na zalo zapletenem srečanju. Imajo odlično občinstvo, ki jih je še dodatno motiviralo.”

“V drugem polčasu smo dokaj hitro dosegli zadetek, vendar ko je že kazalo, da bi lahko morda dokončno odločili tekmo, je bil eden od naših igralcev prejel rdeči karton in z enim igralcem manj je vedno zelo težko igrati.”

“Moramo nadaljevati v tej smeri, napredovati in delati trdo, da bi opravili dobro delo. Vedno je lažje delati, ko dosežeš pozitiven rezultat. Če bomo nadaljevali tako, bomo bili deležni nagrade za vložen trud.”

“Že od pripravljalnega obdobja pred sezono razmišljamo le o sebi. Stvari so boljše iz dneva v dan in če bomo nadaljevali tako, bomo bili nagrajeni za to.”

“Zaskrbljujoče je videti izključitev Marcela, medtem ko je Cristiano Ronaldo v slačilnici zaradi poškodbe dobil šive na nogi. Vsi igralci bi morali biti enako zaščiteni.”