X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred tekmo proti Levanteju spregovoril z mediji.

“Če bomo nadaljevali s tako igro, kot jo trenutno kažemo, imamo možnosti, da jutri zmagamo proti zelo težkemu nasprotniku. Lani nam na njihovem stadionu ni uspelo zmagati. Težko bo, saj se Levante dobro in borbeno brani. Levante je dobra ekipa, ki je konkurenčna in agresivna. Če bomo želeli zmagati, bomo morali igrati zelo dobro. Zanima me zgolj ta tekma. Vsi igralci v moji ekipi so pomembni.”

“Ni mogoče zbrati vseh točk v slabših državnih prvenstvih, kaj šele v tako težkem prvenstvu kot je naše. Izgubljali bomo točke. Eno je izgubiti točke, ker je tvoj nasprotnik odigral dobro tekmo, drugo pa je, če izgubiš točke, ker si sam odigral slabo tekmo. Po drugem scenariju se počutiš razočarano.”

“Borili se bomo, da bomo obstali v prvi ligi in osvojili 40 točk. Dokler ne dosežemo 40 ali več točk, je naš primarni cilj izogniti se izpadu. Če bomo ta cilj uspeli hitro doseči, potem si bomo kasneje zastavili nove cilje. Nadaljevati moramo z zbiranjem točk.”

“Moja ekipa je kazala občasno pomanjkanje koncentracije na tekmi proti Getafeju, zaradi tega obramba ni bila tako dobra, kot bi morala biti. Naši napadalci se niso dobro povezali z ostalo ekipo in niso zmanjšali razdalje med linijami. Prav tako pa se naši obrambni igralci med napadanjem niso povezali z vezisti in igralci napada. Naša obramba je bila preblizu golu in naši napadalci preblizu nasprotnikovim vratom, ko smo izgubljali žoge. Igralci Getafeja so imeli preveč prostora in zaradi tega so bili nevarni.”

“Bomo videli kako se bo Ronaldo počutil po treningu. Če bo vpoklican bo lahko igral. Če ne bo pripravljen za igro, ne bo vpoklican. Ne bomo se trudili s prikrivanjem. Primer Lassa je zaključen. Je naš igralec in nikoli nisem želel, da odide. Prav tako ob odhodu ne bi smel igrati v Ligi prvakov za katero drugo ekipo. Coentrao ni pravi igralec sredine, ampak na srečo lahko igra kjerkoli. Zaenkrat je bil moja edina izbira na tej poziciji, sedaj pa bom zahvaljujoč povratku nekaterih igralcev sredine, tudi v vezni liniji imel na voljo več različnih opcij in tudi on bo lahko igral na drugih igralnih mestih.”