X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

Xabi Alonso se je v petek udeležil predstavitve Adidisa. Vezist je ob tem podpisoval avtograme za navijače, prav tako pa je spregovoril o dobrem nizu Real Madrida v tej sezoni.

“No, brez dvoma imamo dober občutek glede sezone do sedaj. Dobro je, če začneš sezono z zmago na gostovanju in glede tega smo vsi navdušeni. Zavedamo se, da je pred nami še dolga pot in da so naši prvi koraki v tej smeri zelo pomembni. Naš prvi korak je bil zelo dober in tako moramo tudi nadaljevati.”

“Sreča je nekaj kar moraš iskati, vendar sam upam, da nam bodo rdeči dresi prinesli srečo. Zelo so mi všeč in zelo sem jim naklonjen zaradi moje preteklosti. Upam, da nam bodo dali nekaj malega novega zagona, da bomo še uspešnejši v prihodnosti.”

“Upam, da bomo osvojili ligaški naslov. Imeli smo dober začetek sezone in glede tega imam dober občutek. Napredujemo in verjamem, da je še vedno prostor za izboljšave. Do konca prvenstva je ostalo še 36 tekem in zato moramo jemati stvari počasi.”

“Verjamem, da smo navajeni igrati tekme na vsake tri dni in mislim, da se ne bi smeli počutiti utrujene. Trener bo izbral najbolj primerno postavo za vsako tekmo. Na njem je, da uporabi sistem rotacije ali pa ne. Verjamem, da bomo dobro pripravljeni na to.”

“Verjamem, da napredujemo. Vsako leto počnemo stvari boljše. Ne vem, če smo najboljša ekipa Real Madrida v zgodovini, saj je težko delati primerjave, vendar pa vem, da smo zelo dobra ekipe. To moramo dokazati tudi na igrišču, če želimo osvojiti kaj pomembnega ob koncu sezone.”