X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho po tekmi proti ekipi Levanteja spregovoril za medije.

“Tekma se je izenačila, ko smo ostali le z desetimi igralci na igrišču. Ena izmed ekip se je bolj kot ne ves čas branila in druga je napadala, vendar pa ji je manjkal zaključek. Tekma se je končala, ko so dosegli zadetek. V prvem polčasu smo igrali zelo dobro, saj naš nasprotnik skoraj ni stopil na našo polovico igrišča in Casillas se skorajda ni dotaknil žoge. Imeli smo veliko priložnosti, da bi dosegli zadetek, vendar pa nam jih ni uspelo izkoristiti, saj je bilo igrišče v slabem stanju in ker se je Levante silovito branil. Na trenutke smo povsem prevladovali na tekmi. Bila je očitna enajstmetrovka, ki nam jo ni sodnik dosodil, kar bi tudi pomenilo, da bi igralec prejel drugi rumeni karton. Če bi zadeli in če bi tudi oni imeli le deset igralcev na igrišču, potem bi se tekma povsem drugače razvila.”

“Vse točke so pomembne, vendar pa je bolje izgubiti eno tekmo, kot pa dve remizirati. Psihološko gledano je poraz težji kot pa remi, vendar pa sta dva remija s te plati težja kot pa en poraz. Bili bomo v boljšem položaju, če bomo ta poraz zamenjali z manjšim številom remijev. Vsaka tekma in vsaka točka, ki je na kocki, je pomembna.”

“Moji igralci poznajo takšne situacije, a so se ujeli v past. Zaradi tega je (Khedira, op.p) delno odgovoren za poraz in nimam težav tega tudi priznati. Toda prav tako je kriv tudi sodnik. Spregledati očitno enajstmetrovko ter s tem tudi rdeči karton. Prav tako pa je to tudi naša krivda, moja in mojih igralcev. Pomemben del sestanka, ki sem ga imel danes s svojimi igralci, je bil namenjen tudi takšnim situacijam, kot je bil Khedirin rdeči karton. Nisem si mislil, da se bo eden od mojih igralcev ujel v takšno past. Na tekme se pripraviš kar se da najboljše in nato dobiš takšen odgovor. Po eni strani je to povsem normalno, ker ne treniramo takšnih situacij kot je bila ta. Igralci morajo biti dovolj inteligentni, da vedo, kako reagirati in kako se izognili takšnim situacijam. Prav tako moraš imeti občutek glede vsega, če bo sodnik dovoljeval določene stvari.”

“Ko smo imeli še celotno ekipo na igrišču, je bil Kaka eden od naših najboljših igralcev. Pokazal je fantastično predstavo. Zelo sem zadovoljen, ker je ustvarjal prostor svojim igralcem in tudi sam pokril veliko prostora. Cristiano Ronaldo mi je povedal ob 14:00, da ni povsem pripravljen za tekmo. Rekel je, da lahko pomaga, vendar pa da ni v optimalni formi, kot je bilo za pričakovati od včeraj. Ni bil pripravljen za igro in včeraj ni treniral.”

“Ne želim odvzeti zmage Levanteju, ki vedno odigra odlično tekme na svojem stadionu. Čestitam Levanteju, igrali so pametno. Vedo kako tratiti čas in zadrževati žogo. To pa vedo, ker je to prav tako del nogometa. Naši igralci se ne počutijo udobno v takšnih situacijah in Levante je to vedel.”