X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pardeza

Športni direktor Miguel Pardeza je analiziral poraz proti Levanteju.

“Nikoli ne gremo na igrišče z mislijo, da bomo izgubili ali samo remizirali, vendar pa smo danes izgubili. Bila je čudna in težka tekma. V prvem polčasu smo imeli veliko priložnosti za zadetek, vendar pa je bilo nato še težje, ko smo imeli le deset igralcev na igrišču. Levante je bil močnejši, ko so imeli igralca več na igrišču.”

“Khedirin rdeči karton je spremenil potek tekme. Slike, ki sem jih sam videl, mi kažejo na to, da je bil storjen prekršek nad Di Mario, ki je bil povod za prerivanje. Če bi sodnik takrat pravilno dosodil, se kasnejše reakcije ne bi zgodile in tekma bi bila povsem drugačna. Bila je zapletena situacija, v kateri smo bili oškodovani in rdeči karton je bil prestrogo dosojen. Ni nam uspeli izkoristiti naših priložnosti v napadu, medtem ko je Levante dobro izkoristil prostor, ki je bil na razpolago.”

“To je težko tekmovanje in zato bomo morali vložiti veliko truda, da ga osvojimo in spoštovanje vseh nasprotnikov. Cristiano Ronaldo je nekaj dni nazaj utrpel oster štart in trener se je na koncu odločil, da ga ne bo postavil v začetno postavo. Podpiram to odločitev.”