X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos, Carvalho & Pepe

Drugi kapetan Real Madrida, Sergio Ramos in njegova branilska kolega, Carvalho in Pepe, so po tekmi v Valenciji z novinarji delili svoje mnenje o tekmi proti ekipi Levanteja.

Ramos
“Škoda je, da smo izgubili tekmo in izpustili tri točke. To je logično, da si manj nevaren tekmec, ko imaš igralca manj, saj je težje priti do nasprotnikovega gola in doseči zadetek. Vedeli smo, da nam ne bo lahko. Tukaj lahko dobiš ali izgubiš ligo. Želeli smo osvojiti vse tri točke, toda ni nam uspelo. Edina stvar, ki jo sedaj lahko naredimo je ta, da pozabimo na to tekmo in gledamo naprej. Nasprotniki nam vedno otežujejo stvari in danes so to tudi dokazali.”

Carvalho
“Rdeči karton je spremenil tekmo. Igra Levanteja se je izboljšala in so nas pripeljali do tega, da smo trpeli. Biti moramo bolj kompaktni, da ne bi tako trpeli. Imeli smo veliko priložnosti za zadetek in smo dobro igrali do rdečega kartona. Oni so kasneje imeli več sreče in dosegli zadetek.”

Pepe
“Sodnik je odigral ključno vlogo. Kaznoval nas je za prekrške, ki jih nismo storili. Kljub temu pa vemo, da je nogomet takšen. Moramo nadaljevati z delom do konca. Sodniki morajo opraviti svoje delo in danes ga niso. Pred rdečim karton Khedire, je bil že prekršek nad Di Mario, ki pa ga stranski sodnik ni dosodil. Sodnik mora biti pošten za obe ekipi. Želeli smo igrati dober nogomet, toda včasih ga nam ne dovolijo igrati.”