X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa & Alonso

Arbeola in Xabi Alonso sta po končani tekmi proti Racingu spregovorila z novinarji v mešani coni.

Arbeola
“Na naših dveh zadnjih tekmah nismo odigrali po svojih najboljših močeh. Pomerili smo se proti trdnim obrambam in smo pri tem bili preveč nestrpni. Moramo izboljšati našo igro.”

“Moramo pokazati naš karakter. Še veliko tega je ostalo v prvenstvu in sedaj se ne smemo predati. V soboto bomo igrali zapleteno tekmo in moramo osvojiti vse tri točke.”

Alonso
“Nimamo najboljšega niza, vendar pa imamo čas, da to spremenimo. Prvo stvar, ki jo moramo narediti je ta, da zmagamo v soboto. Smo združena skupina igralcev, kjer moramo vsi veslati v isto smer.”

“Naši tekmi proti Racingu in Levanteju sta bili različni, vendar pa sta se oba nasprotnika dobro odrezala, medtem ko se mi nismo. Zelo težko smo si ustvarjali priložnosti za zadetek. Rayo je trd nasprotnik in ne smemo si privoščiti še kakšne napake. Nogomet ni znanost. Včasih si v boljši formi kot drugi, včasih pač ne. Ne smemo izgubiti upanja, saj je to tek na dolge proge in moramo odigrati še veliko tekem.”