X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho spregovoril z novinarji po remiju v Santanderju z Racingom.

“Imeli smo popoln nadzor nad tekmo, še posebej v prvem polčasu. V drugem polčasu smo skoraj celoten čas igrali na nasprotnikovi polovici, vendar pa si nismo ustvarili veliko priložnosti za zadetek. Vzork za to je prav Racing, ki se je odlično branil in igral svojo igro, da bi na koncu osvojil točko.”

“Kot ekipa nismo igrali po svojih najboljših močeh in tudi nekateri naši igralci so odigrali pod pričakovanji, vendar pa smo poskušali zmagati in končati tekmo na način kot smo jo igrali, torej z dvema branilcema, z nekom, ki igra na sredini in z dvema napadalcema. Kaka je imel proste roke, zato je moral Alonso zelo trdo garati na sredini igrišča. V zadnjih 30. minutah smo imel popoln nadzor nad tekmo.”

“Nismo imeli potrebne dinamike v igri. Vedno smo bili zaustavljeni s pasivnostjo tistih, ki si ne morejo privoščiti spremembe ritma v igri. Zaradi pogostega simuliranja Racingovih nogometašev, poškodb in zaradi nosil, ki so bile ves čas na igrišču, nismo uspeli najti pravega ritma igre. Mi smo odgovorni za to, ker nam ni uspelo ustaviti tega početja.”

“No, naša koncentracija je bila boljša kot v nedeljo, tako da imam malce boljši občutek kot prej. V lanski sezoni smo na gostovanjih v prvih nekaj tekmah izgubili štiri točke. Naš glavni konkurenta, v smislu borbe za naslov, je Barcelona in če bodo zmagali nocoj, bodo imeli samo tri točke prednosti pred nami in ne trideset.”

“Ni toliko zaskrbljujoč remi na tekmi na kateri si edina ekipa, ki poskuša igrati in zmagati. Izgubili smo pet točk v dveh gostujočih tekmah, in to je zaskrbljujoče. V soboto bomo poskušali zmagati in doseči zadetke. Na zadnjih treh tekmah smo dosegli samo en zadetek in zato se moramo sedaj vrniti v normalne tirnice v soboto z zadetki in zmago.”