X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred tekmo proti Rayu Vallecanu na Santiago Bernabeu spregovoril za medije.

“Sam imam samo besede občudovanja in spoštovanja glede Raya Vallecano. So dobri ljudje z dobrim karakterjem in so strastni glede nogometa. Vsi vemo s kakšno stisko se ukvarjajo, toda kljub temu dosegajo pozitivne rezultate.”

“Nekateri govorijo o krizi, o dramatični situaciji, v kateri se ne bomo znašli. So ljudje, ki radi govorijo o krizi, in so ljudje, ki se radi zanašajo na gola dejstva: da krize ni in da smo le prikazali slabe predstave. Lahko govorimo o treh tekmah in treh tednih slabe predstave ali pa govorimo o treh slabih predstavah v enem tednu. Čutim, da bodo tisti, ki uživajo ob naših slabih rezultatih, jutri razočarani. Madridismo od nas pričakuje, da ambiciozni, odgovorni in da imajo karakter, ko se znajdemo v situacijah, ki so daleč od dramatičnih. Smo vodilni v naši skupini Lige prvakov in le eno točko za aktualnim prvakom La Lige. Madridismo pričakujejo, da bomo mirni, močni in optimistični.”

“Počutim se super in prav tako tudi predsednik. Vedno je lahko motivirati igralce, kadar jim pripeti negativen rezultat. Toda, če si prilagodljiv lahko to negativno dinamiko z ambicioznostjo obrneš sebi v prid Florentino Perez je zmagovalec in ga ni strah časov kot je ta. Kakor ni strah tudi mene, saj sem optimist in razmišljam pozitivno.”

“Še vedno sem istega mnenja o ligi. Nikoli nisem rekel, da je to liga dveh klubov. Vsaka tekma je težka. To sem rekel že nekaj tednov nazaj. Z vsem spoštovanjem, mislim, da Betis ne bo osvojil naslova, toda jutri se bomo pomerili s klubom, ki je pred kratim napredoval in prepričan sem, da bo težka tekma.”

“Pepe in Coentrao nista pripravljena za igro in prepričan sem, da ne bosta sto odstotno še pripravljena do torka. Pepe in Catvalhoo ne bosta igrala, zato nam ne preostane več tako veliko možnosti, da uganete kdo bo zaigral v začetni postavi. Tudi Ramos mi je všeč kot centralni branilec.”

“Ozil mi ne bo zameril, če bom rekel, da ni bil v najboljši formi v Santanderju in v Zagrebu. O tem sem tudi pogovoril z njim. To je resnica in on bo zato napredoval edino, če bo raziskava povedala, da nima dovolj kvalitet za igranje v Real Madridu. Ni prav, da sodimo o kakovosti ljudi, ki imajo solidno in ugledno kariero.”