X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Zidane

Direktor prve ekipe Real Madrida Zinedine Zidane, kljub izjemno slabi trenutni formi do moštva in Joseja Mourinha še vedno goji popolno zaupanje.

Moštvo je sezono začelo z dvema zmagama v La Ligi ter eno v Ligi prvakov v Zagrebu. Sledila sta poraza z Levantejem in remi z Racing Santanderjem. Mnogi pravijo, da ekipa nima zaupanja v trenerja, počilo pa naj bi tudi v slačilnici.
Naši navijači so lahko sproščeni, kajti trener in igralci bodo od sebe dali vse, da prebrodijo manjšo krizo, v kateri smo se znašli. Okoli ekipe je mnogo hrupa in polemik, toda verjemite mi, igralci so popolnoma enotni.

Slišali smo, da naj bi del moštva izgubil vero v trenerja Joseja Mourinha.
Smo odlično moštvo, vodeno s strani najboljšega trenerja na svetu: Joseja Mourinha. Verjamem, da mu zaupa tako klub, kot tudi igralci in navijači. V vsaki sezoni pride do težkih trenutkov. Štiri tekme ti ne prinesejo lovorike, zato bomo nadaljevali z delom, prepričani, da lahko storimo nekaj velikega. Mourinho se zaveda, kakšno odgovornost prinese mesto trenerja v Realu, od igralcev zahteva maksimalno prizadevnost.

Se vam zdijo kritike pretirane, glede na začetno fazo sezone?
Pritisk okrog Real Madrida je vedno ogromen, če zmagujemo ali izgubljamo. Pomembno je, da poznamo cesto, ki ji želimo slediti. Moštvo ima dovolj talenta in kvalitete za popolno zadoščenje naših navijačev. Morda sedaj nismo v formi, ki bi si jo želeli, toda smo najboljši klub na svetu. Imamo najboljšega trenerja in najboljše igralce. Niti malo ne dvomim, da nas ne bi zelo razveselili.

Vir: sport-tv.si / Gal Zbačnik / realmadrid.com