X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño je komentiral zmago 6-2 nad Rayo Vallecanom.

“Ta toča zadetkov nam bo dvignila moralo. To je zelo pozitiven rezultat za vse nas. Všeč mi je zadetek Benzemaja, zaradi celotnega njegovega prizadevanja pri samem zaključku, prav tako pa mi je bil zelo všeč protinapad Kakaja, ki se je končal z enajstmetrovko. Igral je res odlično.”

“Mourinho je imel prav, da je v igro poslal Özila. Ta poteza nam je omogočila, da smo prevzeli vodstvo. Tekma se je zapletla z rdečim kartonom, toda ekipa se je pobrala in je dobro igrala preko protinapadov.”

“Imamo odlično ekipo in fantastičnega trenerja. To nam omogoča, da ostanemo mirni. Sezona je zelo dolga in to je dober rezultat pred tekmo proti Ajaxu v Ligi prvakov.”

“Rayo Vallecano je dobro igral skozi celotno tekmo in za to bi jim rad tudi čestital. So napadali in nam otežili stvari. V napadu so vršili silovit pritisk. Za njihov prvi zelo zgoden zadetek gre bolj zasluga njim, kot pa našemu slabemu začetku.”