X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka & Albiol

Kaka in Raul Albiol, ki je odigral vseh 90 minut proti Rayo Valllecanu, sta po tekmi v mešani coni z novinarji delila svoje mnenje o tekmi.

Kaka
“v prvih 20. minutah nismo igrali dobro, vendar pa verjamem, da smo po tem igrali dobro. Težko je potem, ko prejmeš zadetek v uvodnih minutah tekme, vendar pa smo nato pokazali svoj pravi karakter.”

“Težko je odigrati perfektno tekmo, potem ko odigraš slabo dve zaporedni tekmi. Ta rezultat nam bo pomagal pri povrniti samozavesti. Sam osebno se počutim odlično. Poskušal bom kar se da dobro izkoristiti dane priložnosti.”

“Mislim, da bi sodniki morali popraviti svoje napake in se pravično odločiti tako v našo korist, kot tudi v korist naših nasprotnikov. Morajo biti bolj usklajeni pri svojih odločitvah.”

Albiol
“V prvih 20. minutah nismo igrali dobro. Rayo je napadal, pri čemer nas je presenetil s hitrim zadetkom. Potrebovali smo nekaj časa, da smo se zbrali, vendar pa smo vedeli, kako moramo reagirati. Prav tako smo spet končali tekmo brez enega igralca, kar nam je malce otežilo stvari, zato smo veseli, da nam je uspelo doseči zmago po dveh spodrsljajih.”

“Vesel sem, ker ponovno igram in ker je ekipa zmagala. Poskušam sodelovati in pomagati na bilo kakšen način lahko. Navijači so pričakovali, da bomo odigrali po svojih najboljših močeh, po dveh slabih predstavah in izpolnili smo njihova pričakovanja.”

“Čestitam navijačem, ker so bili potrpežljivi in ker nas nikoli niso nehali podpirati.”

“V torek bomo igrali pomembno tekmo proti Ajaxu. Želimo nadaljevati z dobrim delom v Ligi prvakov in tudi zmagati svojo prvo domačo tekmo sezone.”