X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Altintop & Carvalho

Hamit Altintop in Ricardo Carvalho sta spregovorila z novinarji o tekmi proti Ajaxu. Altintop je proti Ajaxu tudi debitiral v dresu Real Madrida.

Altintop
“Vesel sem, ker sem debitiral. Za menoj je dober proces rehabilitacije po operaciji in nocoj sem se dobro počutil. Ni lahko, toda počasi bom jemal stvari, da bi lahko pomagal ekipi.”

Carvalho
“Že sedaj smo osvojili šest zelo pomembnih točk. Ta domača zmaga bo pomagala. Prav tako se bomo sedaj doma pomerili z Olympique Lyonom in zato si želimo, da bi si postavili temelje za uvrstitev v naslednji krog kot vodilna ekipa skupine.”

“Veliko boljše se počutim po poškodbi glave. Prav tako sem vesel za Kakaja, kakor so tudi ostali v ekipi. Za nas vse je zelo pomembno, da igra na visokem nivoju. Lahko rečemo, da se bolje počuti na igrišču in to pomaga vsem nam, da smo še boljši. Varane je samozavesten branilec, kljub svojim letom. Je odličen partner v obrambi.”