X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Kapetan Real Madrida Iker Casillas je po tekmi proti Ajaxu spregovoril z novinarji, pri čemer je pokazal svoje zadovoljstvo s predstavo ekipe.

“Ajax je iskal priložnosti za zadetek in pri tem ohranjal posest žoge. Bili so resen in težek nasprotnik. Igrali smo dokaj dobro in mislim, da vsi tisti, ki so igrali, bodo otežili delo trenerja pri izbiri za naslednjo tekmo. Ricardo (Kaka, op.p.) je igral zelo dobro in to je tisto, kar je pomembno, da je igralec v dobri formi, da pomaga ekipi.”

“Imeli smo nekaj hitrih protinapadov, kar nam je omogočilo, da so imeli veliko priložnosti za zadetek. Cristiano iz zadel iz lepe kolektivne akcije. Dokaj dobro smo se odrezali.”

“Ostati moramo mirni in zmagati naše domače tekme. Sedaj moramo razmišljati o naših tekmah proti Espanyol in Olympique Lyonu. Če bomo premagali Lyon, bomo praktično z eno nogo že v naslednjem krogu tekmovanja.”

“Smo ljudje in delamo napake. Vesel sem glede naklonjenosti s strani navijačev. Priznal bom svoje napake, ko se bodo te zgodile in jih poskušal sprejeti z nasmehom.”

“Real Madrid se naprej od osvojitve devetega naslova Lige prvakov čuti določen pritisk. Lahko osvojimo svoj deseti naslov, vendar pa ne bo lahko in zato se bomo morali dobro pripraviti na vsako tekmo. Za to se bomo borili, vendar pa ne bo lahko zmagati.”