X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka

Kaka je na drugi tekmi Real Madrida v letošnjem tekmovanju Lige prvakov proti Ajax dosegel zadetek ter podaji, s čimer je bil eden najvidnejših igralcev kraljevo belih pri zmagi s 3-0 nad ekipo iz Amsterdama. Vezist je po tekmi v mešani coni delijo z novinarji svoje poglede na tekmo.

“Ponovno uživam v nogometu. Ne čutim več nobene telesnih težav. Krasno se počutim in prepričan sem, da bom še naprej napredoval. Želim si uspeti v tej ekipi.”

“Imamo dober občutek glede tekme. Pokazali smo zelo dobro predstavo in dosegli dobro zmago. Moramo nadaljevati s takšnimi igrami. Ekipa se odzvala dobro na naše prejšnje slabe rezultate v domačem prvenstvu. Sedaj želimo premagati Espanyol in ostati na tem zmagovitem nizu.”

“Naša naslednja tekma Lige prvakov bo proti Olympique Lyonu na Bernabeuu. Pomembno bo za nas, da bi zmagali, saj bi si na ta način na široko odprli vrata v naslednji krog tekmovanja in da preostalim nasprotnikom pustimo, da se borijo za edino preostalo mesto, ki še vodi v naslednji krog.”