X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na novinarski konferenci po tekmi analizirali tekmo Lige prvakov proti Ajaxu.

“Kaka je odkrito povedano preživel zelo težke čase. Je kakovosten igralec in za nas je zelo pomembno, da ga vidim srečnega in da sam uživa v igranju, saj to pomeni, da bo bistven igralec v tej ekipi. On je prvi, ki si zasluži biti pripravljen in brez poškodb. Mi mu moramo preprosto stati ob strani in ga podpirati.”

“Danes je bilo drugače imeti Alonsa, Kakaja in Özila skupaj na igrišču. V soboto so vsi igrali skupaj na sredini, nocoj pa je Özil igral bolj na krilu. Kakovostni igralci, kot je to on, se prilagodijo vsemu.”

“Želeli smo na trenutke izvajati večji pritisk v napadu in tudi v obrambi. Moraš uporabiti svoje spretnosti s katerimi narediš prehod, ko se pomeriš z ekipo, ki ohranja tolikšno posesti na začetku tekme. Res je, da smo pustili Ajaxu, da je imel več posesti po našem tretjem doseženem zadetku, vendar pa se pri tem nismo nikoli počutili ogrožene.”

“Benzema je dejal, da je začutil bolečino in tako bomo videli, kako se bodo stvari razvije. Nismo želeli tvegati, vendar pa se ne zdi, da bi bilo kaj resnega.”

“Po zmagi v Zagrebu imamo sedaj šest točk in smo na vrhu naše skupine, kar ni nepomembno. Šest zadetkov v soboto in trije na nocojšnji tekmi bodo zelo pomagali pri dvigu morale ekipe. Pokazali smo, da smo zelo učinkoviti v protinapadih.”