X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

imageshack.us

Xabi Alonso je ob predstavitvi video igre FIFA 12, ki na ovitku nosi tudi njegovo podobo, spregovoril z novinarji o Real Madridu.

“Uporaba Ozila in Kakaja skupaj na igrišču nam daje veliko možnosti in veliko mobilnost. Trener se je odločil za to proti Ajaxu in to nam je prineslo zelo dobre rezultate. Imeli smo nadzor nad potekom tekme in smo igrali preprost slog v katerem sem se počutil zelo udobno.”

“Sedaj se počutim v redu. Še vedno je to začetek sezone in imamo še dovolj časa, da se odpočijemo po tekmah v torek in nedeljo. Imamo natrpan urnik in trener bo moral uporabiti vse igralce. Težko je igrati s samo z enim igralcem na sredini. Vsi si moramo med seboj pomagati v napadu in v obrambi. Vse deluje, ko smo vsi vključeni v igro.”

imageshack.us

“Bilo je čudno, da smo imeli tako malo možnosti za zadetek na tekmi proti Racingu. Na vsaki tekmi si želimo čim prej doseči prvi zadetek, saj drugače postane naša igra lahko nepremišljena. To moramo nadzorovati.”

“Komaj kaj je presenetljivo v nogometu. Sploh se ne počutimo več ogorčene, ko se širijo govorice o odnosih znotraj ekipe. Mi smo tisti, ki si delijo slačilnico. Odnosi znotraj ekipe so odlični in to je tisto je nam pomembno.”

“Vsi si želimo, da bi Sahin čim prej okreval po poškodbi kolena. Upamo, da bo naredil veliko za ekipo. Lahko imamo veliko priložnosti za zadetek pri direktno napadalnem slogu igre, kar gre zahvala kakovosti naših igralcev. Še naprej bomo precej napredovali kot ekipa z združevanjem znanja o tem, kaj ekipa potrebuje v danem trenutku in o našem nasprotniku.”

imageshack.us

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us