X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Kaka je na predstavitvi video igrice FIFA 12 spregovoril z novinarji o svojem fantastičnem začetku sezone.

“Sedaj sem srečen, pa ne samo zaradi včerajšnje tekme, ampak tudi zaradi dobrega začetka sezone, ki sem ga imel že proti Zaragozi. Ponovno uživam v igranju nogometa. S to ekipo želim doseči velike stvari. Vem, da se bodo vrnili dobri časi in da se bom kmalu vrnil s svojo vrhunsko formo. Igrišče se mi ne zdi več tako veliko. Boljše se gibljem in ponovno se počutim dobro.”

“Vedno se imel podporo Madridist. Vedno so mi govorili, da bom uspešen tukaj in sedaj uživajo v mojih igrah. Imel sem dobre čase v klubu in sedaj jih hočem imeti še več in da bi konstantno igral. Trener odloča o tem kaj je dobro za Real Madrid in sam dobro izkoriščam priložnosti, ki jih dobim.”

“Cilj Real Madrida je uvrstitev v finale Lige prvakov in osvojitev desetega naslova. Ne bo lahko, vendar pa imamo trenerja in igralce, ki so sposobni doseči to.”

“Nikoli si nisem želel zapustiti kluba. Prav tako si tega ni želeli ne klub, ne trener. Moje sanje so uspeti v Real Madridu in nobena ovira mi ne bo preprečila tega. Čutim dolg do Madridisma in to je še eden od razlogov zakaj nisem želel oditi. Rad bi se oddolžil Madridistam za njihovo podporo v težkih časih.”