X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred tekmo proti Espanyolu na novinarski konferenci spregovoril z novinarji.

“Bolje je imeti dober začetek tekme, vendar pa mi je prav tako všeč, ko moj vratar reši ekipo v uvodnih minutah, kot se je to zgodilo proti Ajaxu. Zmagali smo dve tekmi in vsi negativni vidiki pred tem so sedaj pozabljeni.”

“Benzema ne bo mogel igrati proti Espanylou zaradi poškodbe in lahko se tudi zgodi, da ne bo mogel odigrati tudi tekme proti Betisu. Kljub temu pa je boljše to, da je poškodovan sedaj, ko so na sporedu reprezentančne tekme, kot pa kdaj drugič.”

“Higuian je začel tekmo proti Rayu pred enim tednom in tudi dosegel zadetek. Ne morete primerjati igralca, ki je imel fantastične pripravljalno obdobje pred sezono z igralcem, ki je moral okrevati po zapleteni operaciji in praktično ni imel priprav pred sezono. Higuain je še vedno Higuain in njegova statistika je odlična. Pričakujemo, da bo zadel in tudi naši nasprotniki vedo, da lahko zadene.”

“Všeč mi je bila predstava Kakaja in Ozila na prejšnji tekmi. Oba imata rada žogo in ekipa mora biti umirjena in zadržati posest, da bi lahko bila ponovno samozavestna. Resnično mi je bilo všeč kako sta oba odzvala. Kaka je fantastičen igralec, ki je šel skozi težke čase in zato moramo glede njega jemati stvari počasi, ker si želimo, da bi bil v optimalni formi in da bi bil srečen. Ne želimo pokvariti dela, ki smo ga opravili z njim.”

“Varan ima dobre možnosti, da bo začel v prvi postavi. Težko je za 18 letnika, da bi se boljše odzval, kot se je on. Odlično prenaša pritisk in je v neverjetno dobro pripravljen. Še vedno mora napredovati na taktični ravni.”

“Altintop je dobro, vendar pa še ni v dobri formi, potem ko zaradi operacije ni imel priprav pred sezono. Minutne, ki jih je igral proti Ajaxu so bile nagrada in so se izkazale za dodatno vzpodbudo. Pričakujemo, da bo tudi Sahin popolnoma okreval in v naslednjih dveh tednih bo idealna priložnost za to, ker ne bomo igrali nobene tekme.”

“Zadovoljen sem bil s tem, kar so povedali veterani ta teden. Oni so tisti, ki so ustvarjali zgodovino Real Madrida in beseda čast prav tako prihaja iz boja proti krivicam in boja za zmago do samega konca. Tudi sam sem podobnih misli. Pogosto govorim s Florentinom Perezom in vem kaj hoče. Real Madrid ima lahko boljšega trenerja, kot je Jose Mourinho in boljše igralce, vendar pa ne more imet boljšega predsednika, kot je Florentino Perez.”

“Včeraj smo nameravali trenirati zjutraj in pozno popoldan, vendar pa smo svoje cilje dosegli že na jutranjem treningu. Nekdo, ki mi je zelo blizu, mi je namignil, da bi si lahko vzeli čas za nekoliko drugačen obrok in da bi lahko uživali na terasi, zato sem se odločil za žar.”